Anonim01 Hediye şal alıcam bir anneye ama hiç alakam yok markalarla bana güzel maliyeti çok olmayan marka veya model önerir misiniz 200-300 bantlarında
lilamor_ medine ipeği şallar ağır durur hediyelik için iyidir. tesettür giyim mağazalarında vardır. 🙃 yaşadığınız yerdeki butik mağazalarında da vardır. desenli pamuklular basit kaçar.
Deletedmom_85 lilamor_ medine ipeği şallar ağır durur hediyelik için iyidir. Medine ipeği güzel gerçekten. Katılıyorum 👌🏻
Anonim01 annekuzusu_ nasıl aratıcam onu Trendyol da çıkmıyor sadece armine olarak. Sport yada trend yazıyor
beyzacmvrc Anonim01 illa marka olmak zorunda değilse herhangi bir Medine ipeği şal guzel olur agir duruyor medine ipeği
lilamor_ Eemoom iki türde de kullanıyorum tabiki pamuklular çok rahat ama hediye denilince orta kararda verilebilecek kalitedekilerden medine ipeği uygun bana göre.
beyzacmvrc Eemoom evet bak doğru biraz ağır oluyor Medine ipeği kış için daha ideal Yaz için cazz şallar ayrobinler pamuklu şallar ve kirinkil şal güzel oluyo kirinkil bile ağır geliyo bazen bana
Snnggll Anonim01  bahsettiğim kırınkıl şal bu şekilde çok ağır duruyor ☺️