Longtighthugs İyi geceler 5+3 hamileyim. Bu gece hafif bir kahverengi leke geldi. Tüp bebek annesi olduğum için progesteron iğnesi kullanıyorum. Korkuyorum benim gibi kanama gelen var mı?
Besstee Longtighthugs canım ne olursa olsun doktoruna danışmalısın bunu benimde 12 13 haftaya kadar aktif bi şekilde sürekli gelmişti hep kontrol altındaydım. Şükür bi sorun olmadı ama düşük tehlikem vardı doktora gözükmende her zaman fayda var
Kafi Longtighthugs benim tüp bebek değil fakat hamile olduğumu adetime üç gün kala kahverengi lekelenme ile öğrendim doktora gittiğim de progestan hap olarak başladı direk sonra 6 . Haftada yoğun bi kanama geçirdim adet kanamasından bile fazlaydı çok şükür Bebeğime bişey olmadı ama ondan sonra progestan iğne kullandım beş tane 9+1 olduk ve hala hergün en az 10 damla kadar kanamam oluyor ilaçlara devam bir de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum bol bol dinlen bol su iç ve kötü şeyler düşünme gebeliğinin tadını çıkar 😊
Oznurkocuk Longtighthugs ben 3 hafta full kanamayla devam ettim 4. Haftadan itibaren Protestan fitil kullandım birde sürekli uzandım iş yapmadım. Çok şükür geçti kanamam şu an 21 haftalığız♥️🥰
cancel_ Longtighthugs inşallah tutunma lekesidir canım içini ferah tut tam kırmızı olmadığı sürece sorun yok inşallah doktoruna sor muhakkak
Longtighthugs Besstee pazartesi günü doktordaydım. Keseyi ve yolku gördüm bebeği göremedik çok küçük olduğu için. Doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Zaten çok hafif bir kanama lekenme tarzında kahverengi. Adetimin 3.günü normalde bugün acaba bununla alakalı olabilir mi?
Logu 5+2 de ben de hafif kahve lekelenme yaşadım. Şuan 32+4 olduk, tüp bebek benim de. Çok endişelenmiştim ama doktorum kırmızı kan renginde değilse korkmamamı söylemişti. İçini ferah tut, inşallah hiçbişeycik olmaz bebişine 💙
Longtighthugs Logu inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğimi böyle lekenme görünce korktum devam etmesinden korkuyorum inşallah devam etmez
Besstee Longtighthugs hamileyken üzerine adet görenlerde var kişiye göre değişkenlik gösterir tabikide. Olumlu düşünün inşallah birşey olmaz. Devam ediyor mu ne kadar bi leklenleme oluyor bunları kontrol edin. Ben 10 adette iğne vurulmuştum progestanın iğne vurulmama rağmen lekelenmelerim devam etmişti mesela. Vajinal mı alıyorsunuz ağız yoluyla mı şuan progestanı
Logu Longtighthugs Güzel ve pozitif düşün annesi 😊 Üç hafta kadar bir süre iğneyi iki kere olmuştum artırmıştı dozunu doktor, vajinal fitil de gunde 3 kullanıyordum. Yine de durumla ilgili hekimini bilgilendir, inşallah hiç bir sıkıntı olmaz sağlıkla kavusursun bebeğine 🌸🙏🏻
Mzzz Benimki de tüp bebek 6 haftalıkken adet gibi kanamam oldu ped falan koydum o dereceydi günde 2 iğne vuruluyordum birde progestan haptan içiyordum lavoba hariç hiç kalkmadım 😇 canım doktor bana tüp bebekte bunların olduğunu söyledi Allah’ın izni ile sağlıklı bir bebekse seni bırakmaz🙏 inşallah biraz olsun içini ferahlatmistir canım 🙏🙏
Longtighthugs Besstee prolutex kullanıyorum sabah akşam yarın da hemen doktoruma sorucam zaten çok teşekkür ederim
Longtighthugs Logu yarın hemen doktoruma soracağım pozitif olmaya çalışuyorum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🌸
Longtighthugs sağlıkla alırısınız inşallah kucağınıza 🌸 Doktorum bana da duphaston yazdı onu içicem 5 gün sabah akşam zaten çop şükür daha da lekelenme olmadı