gokcesgoktas Arkadaşlar öğlen uyandım sol bacağıma kramp girmiş ayağım tamamen uyuşuktu sonra biraz hafifledi ama hala bir ağrı var yaşayan oldu mu bunu?
1prensannesiiiii gokcesgoktas banada oluyo özellikle geceleri canım magnezyum kullandigimda hafifliyodu
Pnrpnr_ gokcesgoktas geçen gece oldu bana da kivrandirdi gerçekten iki gün ağrısı geçmedi yürürken 🥺 magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım. Magnezyumlu maden suyu içiyorum bu sıralar faydası olsun diye. Bir sonraki kontrole gittiğimde doktora danisacagim.
SLD35 gokcesgoktas Magnezyum eksikliğinden oluyor kuzum 🌸 Hafif hafif oynatıp biraz masaj yaptıktan sonra üstüne bas.. Doktoruna söylersen magnezyum yazacaktır.
fatma1993 Canım bacağına kramp girdiği an hemen ayağa kalk yürü anında geçer insan bekleyince uzun süre gecmiyor biraz etkisi kalıyor. belki biliyorsundur.
gokcesgoktas SLD35 Çok teşekkür ederim canım benim gidince söyleyeceğim çok kötü oldu üstüne basamıyorum Ya 🥹
SLD35 gokcesgoktas Kramp girdiği gibi ayağa kalkarsan zorlama olur ağrı sızı daha geç geçer.. Söylediğim gibi önce biraz masaj yap genelde magnimore takviye veriyorlar 😘😘
lilamor_ magzenyum takviyesinden sonra yaşamadım ama kramp girer girmez ayak tabanını yere vurunca geçiyor benim. bi de öyle deneyin geçmiş olsun.
elifcicek_07 Kramp girdiğinde kramp giren yerin tersine doğru ayağınızı ittirin kramp geçiyor ve ertesi gün çekilen ağrı olmuyor
fatma1993 SLD35 ben ayağa kalk dedim ama burada daha önce okuduğum yorumlar arasında vardı benimde ikinci gebeliğim ikinci gebeligimdede kramp girdiği an ayağa kalkıyor hiç bı etkisi kalmiyor ama herkes uzerinde aynı etkiyi gösterir mi bilemem denemek gerek.
SLD35 fatma1993 Ayy hiç bilemedim ki 🙃 Herkeste farklı hissettiriyor demek 😀 Ama benim bildiğim hemen basmamak gerek ağrısı kalıcı oluyor. Bir de bazı sporcular kola içiyor magnezyum oranı yüksek diye. Kola’da bize gelmiyor 😀
fatma1993 SLD35 bilmem bende direk ağrıyı kesiyor rahatlıyorum valla öğrenmesinin vakitlerde masaj yapın geçsin diye uğraşıyordum oraya çevir buraya çevir havaya kaldir bı ise yaramiyodu .