Eceunverkanra Kizlar merhaba 5+3 hamileyim ama grip oldum, ilk 3 ay ilac icilmemesi gerektigini biliyorum ama bazi bitki caylari vs.de iyi gelmiyormus. Gribi en kolay nasil gecirebilirim tavsiyelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
mcansum Eceunverkanra dinlenme lımonlu corbalar ballı lımonlu ılık su bol c vitamını cool asırı ahrın olursa sadece parol içebiliyorsun ben sadece iki uc gun geceleri içtim rahat uyuyp dınlenmek için cok agır gecırmıstım gecmıs olsun ck zor ılacsız hemde
Htcgnl Eceunverkanra sorma bende 5+5 grip oldum dün akşam bende sormuştum bana en mantıklısı hafif sıcak su içine limon ve bal koyup içmekti ben öyle yaptım.
JuniorAnnesi Bol sıvı tüketip istirahat etmeni öneririm eğer çalışmıyorsanız tabi. bizde 5 haftadayız inşallah 😍
Eceunverkanra JuniorAnnesi malesef calisiyorum:( ama en kotu izin alip istirahat edicem, zaten hamileligin belirtilerinden zorlaniyordum neyse bebislerimiz saglikli olsun da hic onemli degil 🙏🏻 Sagolun tavsiye icin.
Eceunverkanra Htcgnl cok gecmis olsun, hamilelik belirtilerimle birbirine karsiti tabi o yuzden cok agir mi diil mi anlayamiyorum ama burnum tikali zor nefes aliyorum, hayirlisi insallah cabuk atlatirim.
Htcgnl Eceunverkanra inşallah hemen atlatırsın hatta atlatırız canım çalışınca daha zor oluyor ama elden hiç birşey gelmiyor meyva tüketmeye bak sürekli
Htcgnl Eceunverkanra inşallah hemen atlatırsın hatta atlatırız canım çalışınca daha zor oluyor ama elden hiç birşey gelmiyor meyva tüketmeye bak sürekli
Serraaa Su içtim bol bol mandalına yedım c vıtamını al elma kabugu lımon ıhlamur kaynat iç cnm gecmiş olsun cok