Akgnedda Ben hic Zehrasavci ben hicbisey yaptirmadim ne ikili ne uclu ne detayli ne seker yuklemesi hic bisey valla😂
betul_yilmazz HumaBetul342 Esra Tuştaş Haberal çok tecrübeli bi doktor çok memnun kaldım özellikle soğukkanlı ve sakin olması beni mest etti 💓
Zehrasavci Ruya- Şeyma hanımdan bugün nosunu istedim vermedi eger senin icin önemliyse numara diye haber verim dedim
Mavigozunannesi Zehrasavci dün sordum 2800 falan dedi direk teşekkür edip kapatti.🤣 kosuyolundA yaptircam yarın 750 tl
Zehrasavci Mavigozunannesi kan testiyle birlikta bana 2 bin lira dediler nasıl size 750 dediler anlamadım kafam karıstı
Mavigozunannesi Zehrasavci aa eminmisiniz ayni yer olduğuna dün sordum hatta randevu aldim öyle bisey demediler
Mavigozunannesi Zehrasavci simdi tekrar aradım emin olmak için 750 dedi kan falan dahil sizin ikiz gebelik mi acaba tek gebelik fiyatı bu cunku yarın gideceğim için teyit ettim
Zehrasavci Mavigozunannesi yok google da farklı bi numara vardı onu aradım echo koşuyolu diye cok tesekkür ederim bu numarayı da arıcam yarın test sonrası nasıl ilgilendiklerini falan yazarmısınız buraya ☺️
Mavigozunannesi Zehrasavci yazarim tabi rica ederim :) unutursam sen yaz bana umarım memnun kalırım sen kaç haftaliksin
Zehrasavci 8+4 ama şimdiden arastıyorum ki uygun yer bulamazsam devletten randevu almak icin camlıca medipol takipliyim ama cok pahalı
Keuzun Roro37 muayenesi 500 tl Doğum ücreti olarak da anlaşmalı olduğu hastaneler var hangisinde doğum yaptığınıza bağlı. Afiyet hastanesi 8, medicana medistate felan da 16-20 civarlarında fiyatları