Gizem1412 Arkadaşlar hindistan cevizi yağı kullanan var mı ? Çatlak oluşmasın diye doğal şeyler sürmek isteyip aldım şimdide kıllanma yapar diyorlar doğru mu ne kullancağımı şaşırdım gerçekten
annekuzusu_ Gizem1412 ben badem yağı kullanıyorum ama zaten gobekte gebelikte kıl oluyor benim var yani önemsemiyorum epilasyona başlaycam inşallah gebelikten sonra
Mti2209 Gizem1412 bende kullanıyorum ve herhangi bir etkisini görmedim , ilk gebeliğim boyunca zeytinyağı kullandım onun için de kıllanma yapar dediler ama bende olmadı
bbygn Gizem1412 hindistan cevizi sürdükten sonra kötü bir koku bırakıyor diye kullanamadım arifoğlunun doğum öncesi çatlak yağı var ben onu kullanıyorum doğal yağlar var içinde bir bak istersen
Massey Bende kullanıyorum vazelin hindistan cevizi yağı bio oil lierac hepsini dönüşümlü kullanıyorum şuan öyle bı sorun yaşamadım 30. Haftadayim
Gizem1412 Humeyraeslem1 banada bu şekilde söylediler hani hiç tüylenmem olmasa kullanjcam ama ufak ufak var onlarıda daha çok çoğaltmayım diyorum çok teşekkürler
Gizem1412 Hepinize teşekkür ederim biraz kontrollü kulanıp gözlemleyeceğim olursa artık bırakıp başka alternatiflere yönelirim . 🙏