basakaydemir elisa38 evet ilk doğumum sezeyan olmuştu zorunlu. İkinciyi şimdi beraber normal yapacağız inşallah ebesi vs çok iyi
Etkinmhmt elisa38 2.dogumum benim sezeryandi hiç bana demedi ama normal Bi deneyelim falan diye iyi Bi doktor ama demedi bisey mesela buda aklıma takılmadı değil
elisa38 Etkinmhmt normal doğum yaptırıyor diyorlar ama benim Dr izine çıktığı için ona gidiyorum bende
Etkinmhmt elisa38 yaptırıyor evet hatta ilk gebelik benim sezeryan ilk gittiğimde neden normal dogurmadin dedi normal doğum yanlısi
elaymoms Kadergaye 35+6 yım ya dogursaydim da sonra zam gelseydi çok pahalı o fiyata devam etmem orda eğer gerçekten ciddiysen
Mizalya33 MedicalPark Sanem Çimen irgil , geçen hafta normal doğurdum çok uğraştı ilgilendi mükemmel bi dr 👌🏻
Kadergaye elaymoms 36+5 benim de mayıs ilk haftası görünüyor dogumum o yüzden çok canım sıkıldı ögrenince günlerimi sayıyorum zaten ne kaldı ki bu hafta yapılmış zam epidural içinde ayrıca 1000 Tl denildi
Kadergaye basakaydemir evet malasef 😒 11.500 olmuş dogum doktorum murat doruk 500 küsür de muane olmuş