HicranYaman Çalışan anne adayları sırt agrilariniz icin ne yapiyosunuz gün boyu masa basında isim ve çok agri oluyo eve gidene kadar agridan zor oturuyorum önerisi olan var mi ?
NaimeYilmaz HicranYaman sık sık kalkıp dolanman lazım bide calısan bayanlarn günlük 1 saat ekstra dınlenme hakkı var yuruyuz yapablrsn veya mescıd gibi bir yer varsa uzanabılırsn
Gulsahkayik HicranYaman bende aynı şekilde bütün gün oturuyorum sırtıma sandalye için bellik aldım ama pek fayda etmiyor.
Dilekiscn Benim gibi masa başı aksama kadar arada kalk dolaş mutlaka ve ben ayağımi uzatarak çalışıyorum sandalyeye yoksa ağrım çok.oluyo
HicranYaman Dilekiscn aynen tek çare böyle yapıyorum ayakları uzatarak ama iste mesai saatlerinde pek çıkamıyorum anca yan odaya gir çık yapabiliyorum günlük yürüyüş dışında
HicranYaman NaimeYilmaz yok canim mescid iste bi öğle arası yürüyorum bi de akşam üzeri sürekli müşteri geldiği icin hani biraz dinleneyim boş bırakayım Deme şansım da olmuyo git gide artiyo agrisi o yüzden napcam bilmiyorum 😣
deletedmom11 Bende eğiLerek işLem yapabiLiyorum maLesef we doğruLduğumda beLm kopmi hissediyorm o yüzden müşteri araLarına saat koyuyorum dinLenmek için rahatım yani istedğm zaman afspraake aLabiLiyorum şükürki bazı günler hiç aLmıyorum
HicranYaman deletedmom11 benim maalesef pek dinlenme fırsatım Yok sürekli masa basında olmam gerekiyor 😔
Mybabyboy Internette bulup kolayca yapabilceginiz pilates hareketleri var. Ben 24.haftamdayim calisiyorum ama haftada 3 4 gun rahatlativi pilates yapiyorum evde kendi kendime
HicranYaman Mybabyboy canim evde dinlenince geciyo ama is yerime geldigimde tüm gün oturunca aynen basliyo pilates yapınca etkisi olacaksa tekrar ise geldigimde yapayım 🙂)