Arzum_aktn0 Nilnehir7 sadece Instagram değil ki. Bütün platformlarda ne izliyorsanız o na benzer içerikte videolar çıkıyor diye biliyorum bende
Nnanaa Nilnehir7 arkadaşlarının izlediklerine göre de çıkıyor bende hep arap düğünleri çıkıyor kim izliyosa illlallahh
Minisanne12 [silindi] umarım kardesinin reelsidir aksi halde aile faciası 🥲. Gerçi kardeş olsa da sapıklık 😒
bastet Nilnehir7 ama şöyle de düşünmek lazım. sadece bir kere merak edip keşfette çıkan bi şeye tıkladıysa bile çıkmaya devam eder. benim de keşfetim bazen sapıtıyor ama halbuki sürekli öyle şeylere baktığımdan değil. Direkt günah almamak lazım yani bence
Aysee1123 Ben genelde kıyafet saylarına bakıyorum mesela birde son 2 aydır hamilelik sayfaları vs onlarla dolu hep aynı tarz şeyler çıkıyor direk keşfet anasayfasına girince. Eşimde de hep motor ve arabalar çıkar. Dikkat ederim bende 😂
aynenkezoaynen Önce adama bakarım adammı diye sonra insta keşfetine bakarım adam değilmiş derim ssjjsjsj evet tatlım ordan herkes ne bk olduğunu ele veriyor ne yazıkki