JeyranAhadova Selam kizlar, bebishler nasıl?) 24+4 gunluyuz) Detaylıya girdik sabah) ALLAH’a chok SHUKUR her shey normal, haftasina uygun buyuyor. Yuzunu bir turlu goremedik, elini tutmush yuzune avucun ichini yalıyor))) Doktor her bir sheyi gosterdi, parmaklarını kendin say dedi) 1 hafta onden gidiyor bebek, 18 haftada gittiyimde de oyleydi. Boy 30, kilo 789. 24/25 haftada sizde nasıldı boy, kilosu?
Ysmn23 JeyranAhadova maşallah canım bende 20 haftalıgim yarın sabah girecem birşey çıkacak diye çok korkuyorum üzülüyorum ☹
alisaorkhan Ayni haftadayiz Ben 24 haftaliginda girdim bacak bacak üstune atmis uyuyordu prenses😁🌸 Hersey iyi bi tek plasenta kalinlasmasi cikti onun icinde kleksan igne verdi doktor baska sorunumuz yok cok sukur🌸 Saglikli hamilelik dilerim,minikleri saglikla alalim kucagimiza💜 Bu arada azerimisin?
alisaorkhan JeyranAhadova 58 kiloyla hamile qaldim hal hazırda 62 kiloyam toplam 4 ve ya 4,5 kilo aldım. Boyum 1.66
JeyranAhadova Ysmn23 sakın heyecan yapma) bende bir shey chıkıcak ALLAH korusun diye hep heyecan yapıyorum, bebek kendin kasıyordu)
Mervema Ayrintili ultrason icin gun aliniormu doktorum bana 1 aralikta gl dedi sdce tam 20 haftalik oluyorm ama baska bisey demedi