babyasyanil Kızlar kızlar kaynanam torununa babynest seti alacakmış var mı yaptırıpta memnun kaldığınız bi site almışken iyisini almak istiyorum puset örtülü falan
beyzacmvrc babyasyanil baby nestin kenarları kivrik olduğu için dönüp bogulma ihtimali oluyomus diye okudum bende Bence reflü yatağı daha mantıklı sanki ondan
babyasyanil Nazlimom yok kız kuzenim kullanıyor salonda uyurken anne yanı beşiği içinde yükseltmek icin falan gayet kullanışlı reflü özellikli olanları da var
_busra98_ Instagram da tasarımcı anne diye bi sayfa var set olarak bende oraya yaptiricam allah nasip ederse ürünleri güzel
babyasyanil Nazlimom valla reflü yatağı aldı kuzenim bebek onda uyumuyordu huzursuzdu babynest aldıktan sonra uykuları derinleşti herkesin kendi seçimi tabi ben alacağım için sayfa fikri sordum sadece :)
Nazlimom babyasyanil her bebek bir değil malesef bende oğluma almıştım ama oda yatmadı huzursuzlanmıştı genede siz bilirsiniz:)
babyasyanil Nazlimom her bebek bir değil diye kendiniz diyorsunuz belki benim bebeğim sevecek nasıl kötü almayın diyebiliyorsunuz 😃
Nazlimom babyasyanil ee sizin kuzeninizin bebeği sevmiş sizde onla kıyaslıyosunuz belki sevmiycek sizinkide😄ayrıca siz bilirsiniz dedim zaten hanfendi alcaksanız alın anaa ne uzattınız😂