Busegunes17 Dilekata123 deerma f60w aldım çok memnunum aromatik yağlarla da kullanılıyor mis gibi kokutuyor evi. Tavsiye ederim ❤️
Zeyneb_mihrap76 Dilekata123 4.5 yaşında Kızı ı çapada bi profesöre götürmüştüm asla hava makinasını önermediğibş zamanla bulunduğu odada küf ve rutubet yaptığını söyledi sonrasında görümcem aldı inanın odanın tabanı komple rutubet ve küf oldu ben hiç kullanmadım alıştırmadım
Dilekata123 Zeyneb_mihrap76 Ya benimde banyodan dolayı duvar dökülüyor kendimde geceleri tıkanıyorum iyi gelir diye düşündüm klima ile ısındığımız için şuan kafam karıştı olmadı doktoruma danışırım bilgi için çok teşekkür ederim ❤️
Cigerekacankedituyu Ben bi ara eşim için almak istedim. O dönem çok araştırdım. Baktığım doktorların hiçbiri önermiyordu. O yüzden bıraktım. Bebeğim için de almam gibi geliyor. Bi doktorunuza danışın isterseniz. Öneriyor mu diye.
Dilekata123 Cigerekacankedituyu Doktor umursamaz ama yinede sorarım mutlaka peki neden önermiyorlar acaba merakta ediyorum açıkçası heralde kullanmaktan vazgeçeceğim gibi
Cigerekacankedituyu Dilekata123 evdeki küf mantarını ve akarları arttırıp bu da astım riskini tetiklediği için önermemişlerdi. Bir de o cihazların içinde su oluyor ya o suda bakteri üreme ihtimali de çok fazla.
Dilekata123 Cigerekacankedituyu Çok mantıklı ya doktora sorup muhtemelen kullanmam gibi korktum çünkü
Ruya_burcu45 Deerma f300 aldık biz, şuan kendimiz kullanıyoruz, gayet memnunuz, doğumdan sonra bebislerin odasına koyarız ınsallah