Mrvylmz Arkadaşlar ilk hamileliğim zayıfım ve bugün tam 17 haftalık olduk ama hala hiç hareket hissetmiyorum ultrasonda gayet kıpır kıpır normalmi sizce 😔
Nslhnfdn Mrvylmz ben neredeyse 20.haftamda hissettim ben de zayifim. 34 35.haftalarda tekmelemekten uyutmicak takmayin kafaya :)
Elifaaksoyy Mrvylmz bende 50 kiloyla hamile kaldım😊 ve 20+1 olduğumuz günden bu yana minik meleğimin hareketlerini hissediyorum💗
Nihalee Mrvylmz evet insan sabırsızlanıyor hele buradakileri okuyunca 10. haftada falan hissettiğini iddia eden arkadaşlar vardı 😂 ben 21. haftadan sonra hissetmiştim biraz daha sabır annesi ☺️
Mrvylmz Nasminel doktorumda öyle söylemişti ama burda çoğu erkenden hissedince bende şöyle bir düşündüm açıkçası çok teşekkürler ☺️
alisaorkhan İlk gebelikte geç hiss ediliyor canım ben 19+2 de hiss ettim çok az şimdi şimdi biraz kuvvetli hiss ediyorum daha
aysess Bende 20+0 da net hissettim , çok üzülüyordum hissetmedigime , genelde az hareketli çünkü ama şimdi 30 . Haftadan sonra çok artiyor
alisaorkhan Mrvylmz 14 haftada hissetmek neredeyse imkansız bazı annelerimiz gazla karıştırıyor, 2-3cü gebelikte daha 16 haftada hissediliyor ilk gebelik 14 haftada imkansız🤷🏻♀️
alisaorkhan İlk hamilelikte ve 17 haftada hissetmen biraz zor. Hissedenler var ama nadiren. Sabırlı ol annesi tekmeyle uyanacağın zamanlara az kaldı 😍😁
Drucelis 52 kiloda hamile kaldım 19.haftada minnak minnak vuruşlarını hissetmiştim pıt pıt 58 kiloydum o hafta