Anne1010 Merhaba kızlar. Oğluma sünnet mevlüdü için çikolata yaptırmak istiyorum. Yaptırdığınız bir sayfa var mı güvenilir?
Kukulikukuli12 Anne1010 kardeşim yapıp satıyor bakın isterseniz fiyat bilmiyorum siteden sorabilirsiniz. 😇 Chocolost instagram hesabı
Aslibh Anne1010 bizim sulalenin cikolatacisi instagramda göktuğşekerleme gamze ocak olarak cikar cok guzel urunleri var kargoylada cok guzel ilgileniyor ve cok kibar birisi
Anakuzusu Instagram’da cikolata deposu diye bı sayfa var oraya yaptırdım daha gelmedi şuan kargoda uygun makul fiyatlı
Gozdece_06 Anakuzusu tasarımını da biz kendimiz yaptık istediğiniz gibi yapıyorlar o çok güzel çikolataları da lezzetli baya bizim beklentimizi karşıladı kutunun resmini de paylaşırım isterseniz bu bizim yaptırdığımız tasarım onay için göndermeden paylaşıyorlar ❤️ (https://mutluresim.com/images/2023/04/13/P7QvL.jpg)
karadeniiiz Gozdece_06 tasarimini acaba nasil yaptiniz? Bende oraya yaptirmak istiyorum da tasarimda örnek istiyorlar aklimdakinin de örneği yok sabit modellerdede değişim yapmiyorlar nasil tasarlicam ki 😅🙈
ipekmom_ Bende çikolata deposundan yaptırdım çok hızlı geldi, fiyatıda güzel tadıda lezzetli 😋 memnun kaldım
Gozdece_06 karadeniiiz benim eşim grafik tasarımcı o yüzden kolay oldu ona anlattım aklımdakini o yaptı onlar sadece bastılar 😊