meliiisoz Servikal crp yüksek değil canım hamilelikte normal oranda senin değerin sancın kaç çıkıyor nst de nasıl bir şey hissediyosun gerçi haftan küçük nst almıyorlar sanırım
Deletedmom_50 meliiisoz canim merhaba bende 19 hafta 5 günüm bebisi hissedemiyorum arada bisey kayıyor gibi hissediyorum o sadece normal mi
meliiisoz Deletedmom_50 merhaba canım tabi ki çok normal daha haftan çok küçük seyirme gibi hissedersin ileriki haftalarda gör bak senn
Deletedmom_50 meliiisoz ay vallahi ne biliyim serklajdan önce çok iyi hissediyordum ssrklajdan sonra bildiğin hareketlerini hissetmiyorum
meliiisoz Deletedmom_50 psikolojik olaraktır o birde sonuçta ameliyat oldun anestezi aldın yoruldun bebek etkilenmiştir hareketlerini sayman için bile çok erken daha alanı çok geniş ve küçük her hareketi hissedemezssin
Deletedmom_50 meliiisoz doğru canim ondan hissedemiyorum fazla ozmn bide ben kiloluyum onunla da alakası vardır illaki değil mi
Servikal Siz serklajlıyken pantolon iç çamaşırı nasıl giyiniyorsunuz ben biri giydirmeden giyinemiyorum
Deletedmom_50 Servikal benimde 10 gün bugün vajina ağrım bide lavoboya girince hafif sizi var acile gidecem
meliiisoz Bende kendim giyiniyorum canım zaten devamlı yanımda kalanda hiç olmadı annem ara ara gelip gitti yani yemeğimi yaptım mecbur kimi zaman bulaşığımı topladım etrafı topladım yavaş yavaş
meliiisoz Deletedmom_50 canım kaç haftalıksın vajina ağrısı ve sısızı serjlajdan kaynaklı daha çok olmamıs yapılalı korkma
Servikal Benim de dün gece biras sızı vardı gecti idrar tahlili yap.Acil doktorları bişey bilmiyor ama şimdi alttan bakmak isteseler ne yapacaksın
Pnr_25 Normal kızlar bende de oluyor alt bölgede ağrı sızı tarzı şeyler ilk zamanlar çok korktum ama normalmiş serklajdan kaynaklı oluyor onlar enfeksiyon var sanmıştım ben ama çok şükür olmadı öyle birşey