Pnr_25 Deletedmom_50 yemek vs yapmiyrm zaten demiştim kaynanam yapıyor işte gidip masada birlikte yiyoruz senin nasıl kız merak ettim sana özel odaya mi geliyor 😂😂
Deletedmom_50 Pnr_25 yok aynı masada yiyoruz da şuan onlar oruç olduğu için kahvaltı ve öğle yemeği kaynanam yapiyo
Deletedmom_50 Bende dün alt taraf agrisi vardı onun için hastaneye acile gittim oda enfeksiyon vesaire yokmus
Pnr_25 Deletedmom_50 bende ilk serklaj olduğumda korktum dedim kesin enfeksiyon var tahlillerim temiz çıktı şükür dikişten dolayı oluyor o ağrı korkma benim hala var
Pnr_25 Bebekte büyüdü şimdi zorlanıyorum artık yatakta sağa sola dönmek bile zor geliyor dönerken bile acıyor düşün yani
Deletedmom_50 Pnr_25 valla aramızda 4 hafta varmis işte 4 hafta sonra bende ayni olacam sanırım kiloda var benim ben sjmdi zorlaniyorum kendimi zor taşıyorum
Pnr_25 Allahın izniyle sağ salim kavuşmak da nasip olur hepimize insllah hep bir tedirgin hep bir korkuyla geçiyor günler Rabbim yardım etsin bu mübarek günlerin hürmetine ♥️
Deletedmom_50 Pnr_25 amin aynen öyle vallaha Rabbım hayırlısı ile kucağımıza almayi nasip eder inşallah
Pnr_25 Deletedmom_50 hm benim öyle fazla yok kilom orta yani göbeğim falan epey çıktı panda gibi dolanıyorum😂😂