Kızlar sonunda bende doğurdum o kadar çok mutluyum ki çok korkuyodum doğumdan
11 Nisan Salı günü sabah saat 8 de kontrole gittim nst çekildi sancılar düzensiz çıktı saat 1 de tekrar NST çekildi 5 dk da bir sancılarım düzenli geliyodu ama açıklık olmuyodu ultrasonda bebeğin kilosu 4200 gr geldi bir de alttan muayenede 4 doktor alttan muayene yaptı sağdan soldan çok basık bebek de iri normal doğum olmaz dediler yatış verdiler sezeryan olucak dediler yatışım yapıldı kadın doğum ünitesine geçtim nst sürekli çekildi serum takıldı alttan muayene yapıldı sık sık gece 12 den sonra yemek yemek su içmek yasak dedi sabah 11 gibi sezeryana alındım 12.30 gibi doğum dikiş herşey bitti ilk odaya alındığımda çok korkmuştum gözlerimden ister istemez yaş geliyodu elim ayağım titriyordu korkudan ama hiç bişiy hissetmedim uyuşturdular zaten odaya geldiğimde 2 saat sonra kadar ağrılarım oldu şiddetliydide hiç ayağa kalkamicam sandım şu an saat 22.46 hiç ağrılarım yok kalkıp dolaşıyorum ihtiyaçlarımı giderebiliyorum şu an hastanede bebeğim yanımda uyuyo öyle yazıyorum 🥰 korkulcak hiç bişiy yokmuş gerçekten
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin inşallah hepinizin doğumu böyle kolay olur 💕