Marly21 20+1 oldum eczacı günde iki kez dedi de ilk gebeliğimde 1 diye hatırlıyorum bir yanlışlık mı oldu acaba ilacın adı magosit
tunasmom Marly21 günde bir kez kullanıyorum ben ama doktorum ihtiyaç halinde 2 kerede kullanabilirsin demişti
adn111 Marly21 ben 33+2yim doktorum günde 2 kere ic dedi ama benim bel ve eklem ağrılarım başladığı için içmeye başladım ben daha öncesinde kullanmadım
egesmommy Marly21 benim doktorum magosit verdi günde iki kere kullanıyorum miktar olarak doktorunuza sorarsanız daha iyi olur aslında
Nurkcy Marly21 Bana 17. Haftamda başlattı Ağrılarım başlamadığı halde, Günde 2 kez al dedi.. 24. Haftadayım.
Marly21 tunasmom bana niye öyle verdi acaba ağrım sızım da yok oysaki öyle bir şey demedim ona bir tane mi içsem acaba
tunasmom Marly21 günde bir kullanabilirsiniz doktorunuzada danışın isterseniz günde 1 yeterli oluyor gerekli durumlarda 2 kullanılır. Çalıştığım dönemlerde bizde hastalara günde 1 veriyorduk
adn111 Marly21 ağrı sızı yoksa 1 tane iç canım çünkü ben 33 haftaya kadar hiç kullanmadım bile ona rağmen ağrılarım çoğalınca başladım doktorunun numarası varsa ona sor istersen
elifcicek_07 Bizimde günde bir aslında ama bir haftadır falan huzursuz bacaktan dolayı sabah akşam içiyorum. Başka türlü bacaklarımın zaptı zor çünkü beni yatakta bırakıp onlar kalkıp gidecek gibi hissediyorum:) doktorunuz kaç kez yazdıysa eczacı onu yazmıştır aslında. Reçete sonucu aldıysanız e nabızdan bi kontrol edin doktor günde kaç adet yazmış diye
Poyrazin_annesi Bnce gunde 1 defa kullanın . Baktınız fayda etmıyor ozaman 2 tane kullanırsın. Bnm bacak kramplarım için vermişti
egesmommy Marly21 baya varmış arası canım doktor yazdıysa magositi eczacı ona göre söylemiştir iki kere diye e nabızda reçetelerimden de kontrol edebilirsin ilacın olduğu reçeteye girince sıklığı yazıyor
Sahnedekimadam magnezyuma rağmen bu aralar kalçama ağrı giriyordu , endokrine 2 alsam olur mu dedim değerlerime baktılar normal olduğu için alma dediler, yani gidene kadar 1 devam et sen canım eksikliğin yoksa
tunasmom SaHil_Hayat mesela kramplarım çok oluyor arada ağrılarım oluyor o zaman ikinciyi de kullanıyorum