Meltem1234 Kilo kontrolü için ne yapmalı fazla kilodan kaçınmak için var mı tecrübeli anneler 🙈🙈 66 ile basladım kilo takıntım inanılmaz var son zamanlarda istem dışı hayli kilo almıstım bir de üstüne hamile kalınca insan ürküyor 😂😂
lavitaebella Meltem1234 beyaz ekmekten ve makarna türevinden uzak durun. Tatlıyı da kısıtlayın. Protein ağırlıklı beslenin. Öğün aralarınızı çok uzatmayın,açlığınız dibe vurmasın yani. Ara öğünlerde süt-yoğurt yanında sayıyla meyve ayrıca aralarda kuruyemiş(ceviz,fındık,badem) tüketin. Bildiğim kadarıyla... ben aldığım kilonun yaklaşık 10-12sini böyle beslenmediğim dönemde aldım maalesef😐
masisi Meltem1234 63le başladık ilk 5 ay ayda 1 kg aldım şimdi 29 haftadayız 74 kg olmuşum ( gebelik şekerimde var ) herşey yasak dikkat ediyorum ama yinede bu ay 1 kg aldım 😑
Drucelis htc_kynr bnce çok değil normal. 52 kiloyla hamile kaldım 31 haftalığım 8 kilo aldım . Seninki de norml görünüyor bnce
Nasminel Bence hamıslıgımızın tadını cıkarın ıstedıgınız kadar yıgın ıcın nasıl olsa bebıs olduktan sonra emzırme ve bebek bakımı oldukca tempolu olucak ve bol bol kılo kaybı yasıyacaksınız zaten oyuzden keyfını cıkarın
ozgeya Meltem1234 hazır ve paketli gıdalar,beyaz ekmek,makarna ve pilav,şekerli çikolatalı gıdalar tüketmeyip bol su içerseniz çok faydasını görürsünüz. Ben 84 kilo ile hamile kaldım,78 kilo ile doğuma girdim,şu anda 72 kiloyum 😌
Meltem1234 ozgeya maşallah ya ne kadar güzelll inşallah bende öyle olurum ekmeği sadece kahvaltıda kızarmış olarak tüketiyorum diğerlerini kestim darısı başıma çok teşekkür ederim 😘
ozgeya Meltem1234 bu dediğim şeylerden ve tuzlu yiyeceklerden uzak durursanız ödem de toplamazsınız,hamileliğimi sıfır ödemle bitirdim,bunu eklemeyi unutmuşum☺️ Darısı başınıza inşallah sevgiler ☺️🌸