Humeysakaran Sevgili anneler hangi marka bebek bezini tercih ettiniz, canbebe hakkında bilginiz var mı ?
Tugba_9494 Humeysakaran Canım birkaç tane bez markası denedim Prima gücüm yetmediği için alamadım ama içlerinde en kalitelisi inan Molfix
femme Humeysakaran sleppy aldim 1 numara 42 li . Bide bayb Turco aldim 2 numara 66 li sanırım. Çabuk büyüyorlar diye 1 numara az aldim
egesmommy Humeysakaran 4 numaraya kadar molfix aldık 4 e geçince canbebe almayı düşünüyorum memnun olan çok gördüm 🤗
Humeysakaran Prima gerçekten çok pahali, ona alıştırmak istemiyorum 🙈 Canbebenin yorumları çok iyiydi, molfixle arasında kaldim
Rwerdst Iremgok-14 alacağın markaya göre değişiyor canım bazılarının bedeni çok dar. Ama 120 li yeter bence ☺️ açıkçası 2yle çok bir farkları yok😂
Rwerdst Humeysakaran sleepy i asla önermem. Marka kendini baya bozdu malasef. Prima ya da güç yetmiyor. O yüzden molfix. Bazıları goon prima ya daha yakın diyor ama denemedim ☺️
Merve0227 Humeysakaran Tecrübelerime dayanarak Sleepy: ilk 1 yıl kullandım çok güzel kullanışlı ama büyüdükçe kalıbı küçük olduğu için taşma yaptı Baby turco: sleepy den hiç bir farkı yok bana göre Bebem natural : şuan kullanıyorum ve çok memnunum taşma sızdırma yok kalıp olarak iyi ve daha pamuklu Molfix: kullanışlı ama bütçe olarak diğerlerinden biraz daha pahalı
Iremgok-14 Molfix 1 numara 1 paket 160 lı ,2 numara 2 paket 108 li ,3 numara 108 li 2 paket ve son olarak 4 numara 108 li 2 paket almış bulunmaktayım umarım stok olayını yanlış anlamamışımdır😂😂