Eceselo1759 Selaaam anneler ikili tarama testinde betanın 50 altı veya 50 üstü olmasının cinsiyet ile alakası var mı ? Doğru mu bu ?
esnyz14 Eceselo1759 Sence doğru olma ihtimali var mı, tesadüf olamaz mı? Dediğin gibi olsa doktor bakar direk cinsiyet söyler niye çoğu kişi detaylıya kadar öğrenemiyor sence?
Eceselo1759 Neris_poyraz az önce bir postta gördüm ve o altına o kadar çok benim öyleydi şunun şöyleydi falan çok şaşırdım
Eceselo1759 esnyz14 neden gibi bu tersler gibi tavır? Bende senin gibi düşünüyorum tatlım şaşırdım o kadar çok kişinin denk gelmesine ondan sordum merak ettiğimi de sorabilirim tabiiki buraya
Neris_poyraz Eceselo1759 Allah biliyor o postu bende gördüm merakımdan hemen baktım 2li testime ama tutmadı. 😂 mesela benim oğlumda hamileyken hep sağımdaydı şimdi kızım solumda. Tabi herkeste bir olmuyor. Sen kaç haftalıksın tatlım? Ben 20+4 🥕
esnyz14 Eceselo1759 Ters bir tavırla gelmedim, tabi ki sorabilirsin bende sana sordum bu bir tesadüf olamaz mı, öyle olsa çoğu kişi neden detaylıyı beklesin diye. Bende senin düşünceni merak ettim yani bu konudaki
Eceselo1759 Neris_poyraz ayy bende baktım hemen postu görünce erkek benimkide güya ben 13+1 im bebeğimi solda hissediyorum geçen doktoruma dediğimde sağda veya solda olmaz ortada olur dedi ama ben nedense solda gibi hissediyorum yani sürekli ağrılarım solda oluyor 🥰
Eceselo1759 Azra00 bende kendimi kıza o kadar çok hazırladım ki merak ettim ama cidden gerçeklik payı var mı diye 😅
Azra00 Eceselo1759 çok sanmıyorum gerçeklik payı olduğunu öle bişey olsa cinsiyet konusunda hiç bi doktor yanılmazdı net tahminleri olurdu 😇
Nymphadora Eceselo1759 ikili tarama testinde ne oluyor bilmiyorum ama tarama testi yapıldığı zamanlarda doktor görüyor zaten cinsiyeti bana o zaman demişti oğlun olacak muhtemelen diye 20. Haftadayım tam gördük erkekmiş gerçekten 😊