Ess91 4bine dogummu varmis istanbul acibadem hastanesi ve biruni hastanesi 20bin 25bin civarinda istiyo
Gebeanne45 Sezeryan doğum tek kişilik oda 7 buçuk 2 kişilik oda 6 buçuk normal doğumu öğrenirseniz yazın bende merak ediyorum
aysegul_46 Gebeanne45 bu hastanede normal doğum çok zor valla bilerek sezeryan yaptiriyolar tam bi tuzakçı yaa ona gideceğine sulara git orda da sezeryan ücreti 7 bin TL tabi ordaki bazı doktorlar en azından normal doğum da yaptırıyor
Gebeanne45 aysegul_46 kuzum ben normal istiyorum Allahtan bişey çıkmazsa markası dediğin gibi sadece sezeryan yapıyr orda nr kadar acaba daha pahalıdır kesin
aysegul_46 Gebeanne45 valla orda 6. Bucuk mı 7 mi ne diye görmüştüm geçen normlde 4 gördüm ama gel gör ki normal yaptıran çok zor
Htc26 aysegul_46 çok teşekkür ederim cevabınız için☺️ peki memnun kaldınız mı acaba birde renkli mi oluyor resim veriyorlar mı
aysegul_46 Htc26 valla çok memnun kaldım yok renkli ultrason vermediler istesem verirlerdi belki bilmiyorum yani
Htc26 aysegul_46 renkli olarak bakıyor ama değil bakarken bilgi veriyormuydu acaba. Benim biraz kafam karıştı kimisi perinotoloji gitmen gerek diyor kimisi radyoloji sular da da sadece radyoloji varmış
Laliinnvanilya Sirine34 sular akademi de ebeyle normal doğum 4 bin doktorla 8 bin sezeryan da 7 bin dediler 3 gün önce sorduk