[silindi] usenmedimyaptimbirvelet Aaaysee Yazmelegi_ prematureannesi_ Kizlaradinahersey Sila66 Pert etmek bizim işimiz
Soniii Kizlaradinahersey evet dönüş yaptı kapı süsü ve yastık 300 yazmış vay kazıkçı arkadaşımı neden engellediniz sizi polise şikayet edicem parasını geri gönderin yazıyım mı 😂
Kizlaradinahersey Sahnedekimadam Sahnedekimadam ![“ Sahnedekimadam ekran yükleyemiyorum görsel ekleye bastım ama olmadı
prematureannesi_ Kizlaradinahersey sayfa da çok cafcaflı güzelmiş 😂 inceledim de kapı süsü yaptırmak istedi canım bir an
Sila66 Yazmelegi_ bana da dondu de yazamadım ben de gönder kısmına basamıyorum anlamadım sag koseye bısey oldu 😂 hafta sonu baktırcam esımden donus yapıcam gelsın de 😂🤍
tugcee0 Kizlaradinahersey bende o sayfadan sipariş verecektim ama burdan bi kaç kişi o sayfanın dolandırıcı olduğunu söyledi ve sipariş vermedim ucuz kurtuldum yani
usenmedimyaptimbirvelet Aaaysee O sırada dolandırıcı sayfa hahdjdh oh içimin yağları eridi hadi bari 600 falan dese neyse hem yastık hem kapı süsü 300 tl olur mu ya 2019da falan yaşıyor herhalde
Gnsglll Kizlaradinahersey ay bende o tuzağa düşecektim sonra duyunca böyle şeyler trendyoldan sipariş verdim
usenmedimyaptimbirvelet [silindi] adamlar şok olmuştur artık bi anda herkes hücum etti djdjdjdb ben olsam utancımdan sayfayı kapatırdım valla