Kizlaradinahersey Kızlar kapı süsü sipariş verdim parayı ödedim , 2-3 gün sonra engelledi hesap beni Atolyehobim Sayfa bu arkadaşlar aman sizde !
Yazmelegi_ Kizlaradinahersey ürünlerin çoğu ss alınıp paylaşılmış pikseli çok düşük yani dolandırıcı olduğu az cok belli gibi çok bi para ödemiş miydiniz
Eemoom Kizlaradinahersey 22b takipçiye 13-14 beğeni sıfır yorum. Zaten bariz belliymiş dolandırıcı olduğu
Sila66 Eemoom yazıp ben dolandırcam kskdkfkfkf seytan dıyor yap once yapıcam dıye heveslendırsem sonra da almıyorum desem o kadar sınır oldum suan Kizlaradinahersey 😂
Kizlaradinahersey Sahnedekimadam 
Kizlaradinahersey Sahnedekimadam Sahnedekimadam ![“ Sahnedekimadam ekran yükleyemiyorum görsel ekleye bastım ama olmadı
Aaaysee Sila66 ben mesaj attım fiyat sordum bakim ne dicekler cevap verirlérse sonra saydırcam xhdnsnns
Sila66 Sila66 kız [silindi] kız sayfa ısmı gettttııı bulamadım sende varmı ya olan hevesım gıttı 😂 neyse ısım verme burdan
Aselhumaninannesi Sila66 o sayfayı daha önce biri daha post açıp paylaşmıştı dolandırıcıliktan dolayı yine aynı sayfa yine Allah bildiği gibi yapsın bunlari
Aselhumaninannesi Kizlaradinahersey bu sayfayı baya önce biri daha yayınlamıştı dolandırıcı diye geçmiş olsun