Sedaozz Hanımlar bu aşı için sağlık ocağı bizi kendi mi çağırıyor yoksa gidip biz mi müracaat ediyoruz birde ne zaman yapılıyor
Tiiffany Sedaozz Sorumsuz olanlar var olmayanlar var. Gün veriyorlar normalde gitmezseniz o gün aranıyorsunuz genelde öyle yani
Gmz5560 Sedaozz 20. Haftadan sonra arıyorlar normalde beni aramadılar ben aradım sağlık ocağını aşı olmadım hala 27 haftaligim diye ellerinde yokmuş o yüzden haber vermemişler bidaha büyük hastaneye gittim orda vuruldum aşıyı istersen sen yarın ara sağlık ocağını
Daisy0000 Sedaozz Hamileliğimi öğrendiğimde aradı hayırlı olsun ,aşılarınız ve genel bilgiler için sizi arada arayacağım dedi, sonra 19da arayıp 20.haftada tetanoz aşınız var olmak isterseniz şu şu tarihte gelin dedi,1 ay sonrada 2. Doz için gittim.
Srnnnn Aşı olmadığı için beni aramadılar kendim sorup eczaneden aldım sağlık ocağında yaptırdım. 20. haftada
ridakegzo Gmz5560 canım bnde aynı durumla karsılastım.28. Haftamdayım aşı olcam.Ama arkadaşıma doktor 22den sonra yapılan tetenoz aşısı erken doğuma sebep olabılır demiş kafam karıştı.Sana bişey dediler mi bu konuda?Ben ıkı doktora danıstım bırı aşıya gerek yok dedi,diğeri tek doz ol dedi.Sen tek doz mu olacaksın
SheeR Sedaozz ilkini 20.ci haftada yaptırdım ikincisini 28 haftada yaptırdım sağlık ocağındaki ebe çağırdı öyle gittim
Gmz5560 ridakegzo ben tek doz oldum ikinciyi olmucam 5 sene yeter dedi zaten doktorda 30. Haftaya kadar vakti varmış biran önce vurul vurulcaksan eğer
SheeR Sedaozz genelde öyle diyolar zaten hastanelerde yapıyormuş eczaneden kendiniz alıp öyle de yaptırabiliyormussunuz sanırım öyle duymuştum