Melisct94 Hayalim1_ Morelim bozuldu canım öyle tepki verince anca anca kendime geliyorum iyi sonuçlar alırım inşallah 🙏 haklısın malesefki her doktor doktor olamıyorr…
miniyo Melisct94 Nee şaka mı bu kişi , ben beta 9.5 ile öğrendim üstelik aile hekimim çok çok yeni olduğu için değerin böyle çıkmış 4 gün sonra gel tekrar bakalım dedi sonuç 250 idi . Bence o kişi doktorluğunu bakkal dan falan almış
Melisct94 miniyo Şaka galiba canım bencede sorunlu ama sizin yavas yavas yükselmiş benim de aşırı artıyor birden süphelenmedi değilim artık 🤔
Yesimmm93 Melisct94 ya canım gerizekalı birine denk gelmişsin sen .Ben ilk gebelıgımı 37di değerim öğrendım bana bile demedi doktor hamile degılsın diye 2 gün sonra bir daha verdım 2 katı çıkmıştı hayırlı olsun dedi ve sonra zamanla kese bebek oluştu zaten .Sen başka bir doktora git o hastanenınde kapısından bile bir daha geçme
sacmalamakizim Melisct94 Doktorun üslubu hiç hoş değil, cevap verince sen haksız oluyorsun, hangi değerle gebelik olur pekii deseydin, terbiyesiz git şikayetçi ol yaz e devletten, kese 1500 2000 olunca görünür zaten ama doktor yanlış bir üslupla söylemiş.
Melisct94 sacmalamakizim Hemde hiç değil canım olucam zaten şikayetçi bugün kan istedi benden 2996 çıkmış değerim az önce düştü sisteme kafamda deli sorular oluşuyor artık çokmu yükseliyor bende anlamadım
Melisct94 eref_123 canım tartışma aç ordan yaz burdan herkez görmeyebilir umarım güzel sonuç alırsınız 🙏🌺
Iremkoko Sadece sana cevap yazmak için üye oldum resmen bugün banada aynısı oldu devlete gitmiştim zaten oraya niye gittim asla anlamıyorum ne yapıcağımı sasırdıgım icin oldu doktor alttan muayene etmek istedi kabul etmedim resmen alttan muayene ettirmediğim için tribe girdi boş gebelik olabilir kimyasal olabilir gibi olumsuz seyler konustu suan gebeyim deme dedi değerim 75 ben cok erken icime doğdu test yaptım 27 di 1.5 gün sonra 75 e cıktı çok uyuz oldum kan ver tekrar gel dedi vermeden cıktım
Melisct94 Iremkoko Sağolun 🌺 Ayy neden böle yapıyorlar bize anlamıyorum ben ya 😞 şuanki değeriniz 75 mi yaptınızmı başka? Hemen kötüye yoruyorlar iyi yapmıssınız hemen altdan bakmak çözüm mü ya bekleyelim baktın karından görmüyorsun o zaman sunarsın belki geç döllenme tövbe yarabbi cahil görüyorlar galiba bizi anlamıyorum ben walla bu doktorları…
Melisct94 Hzlhakko Son adet tarihimi bile sormadı nasıl doktorsa gerizekalı şimdi şimdi geliyor aklıma bak kesinlikle canım cuma başka doktora gidicem 🙏
Melisct94 arirangg O kim kızz 😂 benimki araştırma hastenesinin araştırılmayı unutulmuş orhaniyesi bence 😂
Aybeniz Melisct94 bidaha o dr a gitme canm hamilesn tabiki degerlern güzl önemli olan düzenli hcg artısı oluyor mu 💖sen düzgn bi dr a git sıkma canını 🌺
Melisct94 Aybeniz bende öle biliyorum canım 2996 çıkmış bugünkü kan değerim de fazlamı yükseliyor anlamıyorum adam sayesinde kafamda çok soru işareti oluştu başka doktora gidicem cuma canım inşallah 🙏🌺
Zehross03 Melisct94 alttan baktımı zaten bu değerle kese görünmez 5 bin üstü olsa tamam diycemde kanama alanı görünüyor olabilir yani bence doktor henüz görünmeyeceği için öyle demiş olabilir gebelik kesin varda ama nasıl bukadsr fazla yükselmiş olabilir ikiz falanmı acaba
Melisct94 Zehross03 karından baktı canım bende anlamadım ne gördü orda tribe soktu beni burda bugünkü sonuçta 2996 çıkmış canım bende artık ikizmi acaba diyorum 🤔 yükselmesi bu kadar çok normal mi acaba
Iremkoko Melisct94 evet pazartesi 75 di bugün yaptırmadan çıktım bi kaç gün sonra ilk kan twsti verdiğim özele gidicem bekliyim bari 🥹 ama arkadaşımın 69 ken folik asit yazmışlar o yüzden gitmiştim aslında gıcık oldum
cicek52 Melisct94 devletse hiç ilgilenmiyorlar zaten canım bu değerlerle hamile olmaman mümkün değil. Keseyi görmek için de çok erken.