Guelo SLD35 SLD35 anladim ben isvicrede yasiyorum canim burda böyle dedi bana dr. Ama kasintim cok iste o yüzden yarin baska bi arastirma hastanesine gidicem sabah 8 de. Bakalim onlar ne dicek
SLD35 Guelo Anladım. Tekrar geçmiş olsun. Yarın Hastaneye gittikten sonra tekrar cevap verir misin doktorun ne söylediğini 🙏🏻
SLD35 Guelo Ayrıca kolestaz şüphesi varsa sürekli sebze yağsız et tavuk yemen gerek. Pasta börek çikolata tatlı kızartma bunları kesmen gerek. Yemeklerin fırınlanmış yada ızgara olmalı. Yumurtayı mümkün olduğunca az yemelisin.
Oglusum5357 Guelo inşallah bi çözüm bulunur kuzum kaşıntı çok çok zor rıskler de insana stres yapıyor ama gecıren çok arkadaşım oldu merak etme inşallah kısa sürede gecer
Guelo Cigerekacankedituyu gittim canim, söyle kolestaz dan süphelendi ilk, ama onun tehsisini koymak icin bir kac test yapiyolar onlar negativ cikti, yani kolestaz degil. Bütün degerlerim cok iiyii sadece su ALAT VE ASAT baya korkunc yüksek. Bugün hafif dereceli gebelik sekeri cikti🙁 belki o da yapabiliyormus karaciger enzim degerlerini yükseltebiliyormus.. ama karaciger uzmanina yönlendiricek beni öyle söyledi randevu bekliyorum canim😔
esraamom Guelo başka sorunların var mı gebelik zehirlenmesi başlangıcı gibi tansiyon gelişim geriliği. Benmde yükselmisti ama bu kadar bile değilken acil doguma aldılar size ne diyolar bunun icin
Guelo esraamom gecmis olsun cmm, yani beni doguma alamazlar cünkü daha 19 haftalik bebegim. Bütün degerlerim iyi bide sadce iste ASAT VE ALAT YÜKSEK , gebelik zehirlenmesi degil ona bakildi. Gebelik sekeri cikti bugün, dr diyor belki o yükseltiyor olabilir karaciger degerini…
Guelo b123bygz hergün yavas yavas yükseliyor, suan 19 haftalik hamileyim, ALAT 579 Ve ASAT 188, bugün gebelik sekeri cikti, suan icin dr buna bagliyor diyor karaciger enzimi sekerden cikmis olabilir🙁 ama beni bi karaciger uzmanina yönlendiricekler😔
Cigerekacankedituyu b123bygz Alt 350 olmuştu şu an 20lerde takılıyor. Haftaya tekrar kan verip bakacağım bakalım.
Cigerekacankedituyu Guelo hadi bakalım geçmiş olsun. Karaciğer uzmanı da bahsettiğim ilacı verir muhtemelen. Bana da ilacı veren gastroenteroloji uzmanıydı.
Guelo esraamom yok gebelik zehirlenmesi degil. Tansiyonum hic yükses degil. Ve idrar da gebelik zehirlenmesine isaret eden o test hep negativ cikiyor.. bakalim insalalh cözerler bu karaciger olayini..
Guelo Cigerekacankedituyu tamam canim cok sagol beklyior karaciger uzmanini iste, insallah düzelir piskolojim bozuldu resmen bu degerlerle
Cigerekacankedituyu Guelo kız kolestaz değilmiş işte. Korkma, stres yapma, bebeği etkiler. Bulabilirsen enginar ye, enginar sapı/yaprağı suyu iç. Enginar değerlere iyi geliyor.
Cigerekacankedituyu Guelo bana da mide bulantın kusman olursa gel demişlerdi :( Geçmiş olsun canım. İlaçlı serum veriyorlar ilk başta :/