2minnosannesii 25.haftads bı kanamam oldu ve acil gitik hastaneye plesentam aşağıda denildi sonra progrstan iğne ve fitil verildi sonra yine kanama oldu o seferde gitik geçen hafta bidaha oldu acile gittik hemen yanı 3kez kanama gecirdim ayağa kalkmıyorum gerekmedikçe iş kesinlikle yapmıyorum 25.haftadan beri zaten anneme geldim annemden Allah razı olsun o olmasa belki de şimdiye dogmustum kanamadan işte hep uzanıyorum plesenta aşağıda olanlarin tek çaresi uzanmak ve orogestan fitil ve iğneyi kullanmak benim kanamam çok olursa doğuma alcaklardi cok korka korka bu zamana geldim şuan 32+2deyim inşallah birdaha kanama olmaz olursa erken doğum olcak korkuyorum bebeğim daha çok küçük kuveze girsin istemiyorum önlemini alıp allahtan yardım diliyoruz inşallah 37,38.haftalarda sezeryan ile dogucak bebeğim plasenta aşağıda olanlar normel dogum yapamaz sezeryan olucagiz yani bazı kişilerin 32.haftasina kadar yukarı çıkabiliyor yer degisebiliyor benim çıkmadı mesela sizin inşallah çıkar bide ilişki yasak doktorun demiştir büyük bi ihtml zaten yasak olan şeyleri