prensesim_66 Ozoooo 6 yasinda ama daha küçük yaşlarda içmeye başladı kendisi çok sevdiği için iciyo bende kiziyodum ilk zamanlarda baş gelemedim bsey demiyorum artik
Cihangirmom Ozoooo onun muadili bir hap var hap bitince bana da içecek vermişti icemedim magosit kullanıyorum bende hapını o daha iyi yatmadan içiyorum çok şükür memnunum 🙏
Sevada14 Ozoooo benim midem çok hassas iki yudumda bitecek kadar çay bardağına yapıyorum 5 aydr bir sıkıntı yaşamadım o şekilde de çözülüyo kendime ızdırap çektirmeye gerek yok
Simge_celen_ozyildiz_ Ozoooo sade soda demişti bana günde 2 defa eğer fayda etmiyorsa suda eriyen tablet diye biliyorum
ArvenMom Esrahmet kişiden kişiye farklılık gösteriyor demekki benim doktorum izin veriyor doğum yaklaştı ağrılar zirve yaptı hiç birşey geçirmiyo soda bir nebze rahatlatkyor
piiremsesinannesiii Ozoooo bana hap vermişti biraz pahalıydı ama hiç mide bulantısı ya da başka bir şey yapmadı
1anne2bebek__ Ozoooo eğer suyu az olursa çok ekşi oluyor. Ben yaklaşık 300 ml bardakta yapıp bi dikişte nefes almadan içiyorum 🤣