civcivin_annesi Arzuozturk ya sağ salim kucağınıza alın inşaAllah🤲ben 12+2haftalık hanileyim doktor kıza benziyor dedi. Böyle söyleyip sonra deyişen oldumu? Ben kızım olsun çok istiyorum da😍
Glsh97 Arzuozturk 13+4 kız geliyor hazırlanın dedi sonra da bir ay daha bekleyin dedi 😂 haftaya Çarşamba kontorul var çok heyecanlıyım sanki günler geçmiyor 😂
Arzuozturk Asyos34 Bi oğlum var ,2. hamileliğim kız dedi,Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🥰🧿
Arzuozturk civcivin_annesi Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰❤️banada kız dediler bakalım inşallah değişmez dediğiniz gibi ❤️🧿
Arzuozturk Merve-2 yaaaaaa hayırlısı olsun inşallah ❤️🥰🧿sağlıcakla doğsunlar ..benimde oğlum var allahım nasip ederse kız dedi 2.hamileliğim
Arzuozturk Glsh97 Glsh97 yaaa hayırlısı olsun inşallah annesi 🥰❤️bizim net kız diye konuştu ama inşallah değişmez 🙈🙊🧿sağlıcakla gelsinler inşallah
nhrbsr Arzuozturk aynı haftalardayız 16+5 bende benimde 6 yaşında kızım var geçenlerde oğlum olacağını öğrendim gene kız hissediyordum şaşkınım alıştırmaya çalışıyorum kendimi🤭 sağlıkla gelsinler❤️🧿
Arzuozturk @“nhrbsr”#p27300861 yaaa amin inşallah sağlıcakla doğsunlar inşallah🥰🧿❤️bizimde kız olarak dedi bakalım inşallah değişmez
nhrbsr Arzuozturk size birşey sorucam aynı haftadayız belki sizde de oluyordur benimde 2gebeliğim bebeği daha hissetmiyorum normal mi bilmiyorum hissedenler var çünkü okuyorum sadece şey oluyor böyle sertleşme kasılma gibi bebek biyere toplanıyor kızımda böyle şeyler daha geç haftalarda olmuştu sanki bilmiyorum korkuyorum inşallah normaldir . dr sordum çok dinleme kendini dedi.
Spranne Arzuozturk bende bir erkek bebek annesiyim Şuan ikinci gebeliğim acaba farklılık oldumu ikinci gebeliğine göre benim cildim değişti sendede oldumu daha cinsiyet bilmiyorum
nhrbsr Arzuozturk bende de kasılma toplanma var tedirgin ediyor beni hareket hissetmeyip onu hissetmek kızımdaki hamileliği unutmuşum resmen 🤷🏻♀️
Arzuozturk Spranne ilki erkekti benim çok bulantım olmamıştı ,ama bunda su içerken kokusu bile midemi bulandırdı,bu sefer saçlarım dökülmeye başladı,cildim aynı sivilce vs olmadı ama kurudu😅🙈🙊sadece suan bu farklılıklar var.sizde durumlar nasıl
Arzuozturk nhrbsr doktor normal dedi ama 🙈benimde 2. hamileliğim her hamilelikte farklı oluyor demekki,tam hararetini 19 haftada hissetmiştim oğluma hamileyken