xbebegimx Prilamin etkisi 12 saate kadar diye duydum ama benim midemin bundan haberi yok galiba 1 saat rahat geciyor tekrar yine ayni gunde 2 sefer almama ragmen🥹
nur34_ xbebegimx doktoruna danis gece iki almayi dene kuzum boyle daha etkili oluyor sanirim bnde oldugu icn soylemiyorum bir kac kisidende ayni seyi duydum cunku
muziceanne_ Ayy bende çok kötüyüm cuma randevum var inşallah bize de ilaç verir su içmeye hasret kaldım
lilith07 xbebegimx açlık tetikliyor ama mide bulantısından da bişey yiyemiyoruz. Açlık kaçınılmaz oluyor
Bal_1604 xbebegimx 22.haftadayim azalmıştı ama hala bırakamıyorum prilami 😂 bu haftalarda çok işe yarıyor sabredin başka çaresi yok farklı ilaçlarda denedim hiç biri bende işe yaramadı.
xbebegimx nur34_ sabah aksam dedi bi de oyle denerim soruyum da vermidon gibi bise iciyn ama bosa iciyn sanki😂
Yazmelegi_ xbebegimx ilk zamanlar sabah 1 öğlen 1 gece 2 alıyordum o zaman rahat oluyordu bende sonradan sadece gece 2 ye düşürdüm
nur34_ xbebegimx bnde ilk gece iki sabah bir oglrn birle baslddim bir kac ay sonra gece iki sabah bire dustu sonra gece iki en faydasini gordugum gece iki
Yazmelegi_ xbebegimx bende olmamıştı ilk zamanlar çok yoğundu ondan sanırsam şuan da bırakmaya korkuyorum
Yazmelegi_ xbebegimx yapıyor valla bi kere bırakayım dedim psikolojik olarak mı oldu normal gerçek bulantı mi oldu anlamdım kötü oldjm geri devam ettim
Kubra_05 Bende 23.haftadayım prilamı bıraktığım an mahvoluyorum sürekli kusuyorum akşamları bir tane içince ertesi günüm rahat geçiyor