Tusse18 Kese içerisinde bebek oluşup kalbi atıp aynı zamanda yuvarlak bir cisim daha oluşan oldu mu yolk değil,aynı kesenin içerisinde bebekten bağımsız bir yuvarlak
edadm Tusse18 o da bebektir belki 🤭 biraz daha büyüyünce belli olur diye düşünüyorum, ultrason fotoğrafın varsa atar mısın
turkuaz_ Tusse18 ulrasonra her harekette farklı farklı şeyler görünebiliyor yani sonuöta insan yapımı
Muallim3 Tusse18 Merhabalar, aynı durumu şuan ben yaşıyorum. Doktorum beni çok korkuttu. Sizin bebeğiniz doğdu mu? Sağlıklı mı?
Tusse18 İnternette bu konuyla ilgili hiç bir şey bulamıyorum 😞 doktorum korkulacak bir şey değil belki ikizdi biri gelişmedi dedi ama bilmiyorum
Tusse18 turkuaz_ evet onu da söyledi hani belki rahim arkasında ama biz yanında gibi görüyoruz bakış açısı dedi yani bilemiyorum ilk defa böyle bir şey gördüm duydum
ikra06_09 Sanki yuvarlak değilde kesenin şeklinden sana öyle gelmiş gibi kese c şeklinde duyryor gibi geldi bana
Tusse18 ikra06_09 bu başka dr da gittiğim canım sonra kendi doktorumda daha net gördük cihazı daha iyi böyle bir yuvarlak var yani ama çözemiyoruz kese içinde
Tusse18 ikra06_09 doktor da çok arada kaldı ikizdi acaba gelişmedi mi yada rahim arkasında mı kafam çok karışık ☹️ ama bebeğimin kalbi atıyor şükür korkuyorum ona zarar verir mi diye
edadm Tusse18 vereceğini sanmıyorum canım gelişmediyse vücuttan atılır, belki de bu bebişten daha geriden geliyordur biliyorsun bir bir buçuk hafta kadar oynayabiliyor bebek gelişimleri
Muallim3 edadm Merhabalar, aynı durumu şuan ben yaşıyorum. Doktorum beni çok korkuttu. Sizin bebeğiniz doğdu mu? Sağlıklı mı?
meltemdrn canım benımde aynı oldu kesenın ıcınde kucuk bı kese olusmus ıkız mı acaba dedım yok dedı normal bole seyler dedı zamanla kaybolur dedı
Tusse18 meltemdrn ya kaçıncı haftadasınız kayboldu mu böyle duyunca içim rahatlıyor çünkü internette gram bir şey bulamıyorum
meltemdrn Tusse18 canım 8+2 yım 10 haftalıkken gıdıcem tekrar doktora ama korkma kotu bısey olsa doktor solerdı kayboluo normal dedı
meltemdrn benım bebegın yanında cok kucuktu canım kese baya kucuktu yenı olusmus doktr kaybolur dedı ama baklm 27 sınde gtcez o buyudumu bılmıyorum korkcak bısey yok dedı