Fatmari **17 Nisan Pazartesi doğum için gün aldık ,sürekli doğum hikayelerini okuyorum , pozitif olursa paylaşayım ,Allah herkesin bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin **
esiaks Fatmari hiçbişey kalmamış ya çok heycanlı. Belki bizde 17 sine alırız yarın kesinleşcek doğum şeklim. Ben 20 si isticem ama baklım hayırlısı.
zeoesra Fatmari benim de o güne kadar doğmazsa sezeryan olcak 17 Nisanda. 40+4 oluyor zorunlu sezeryan
Songul_33 18 Nisan da benim için belirlendi ama sıkıntım var. Bugün yarın olmazsa iyi. Benim kızın azıcık azıcık sızıntı suyu geliyor. Doktor suyu biraz azalmış dedi. Belkide yarın doğum yaparım tek başıma.
Fatmari Songul_33 benim 36+6 haftalık , benimde iç çamaşırı ıslak oluyo bugun doktora sordum akıntı yada idrar dedi ,bebek amniyon sıvısı normal dedi
Gulnar_95 @"Songul_33″Benimde ay sonununa demişti doktor ama ağrilarim artdi bugun aşağiya doğru çok baski var uzandim dinleniyorum Hakkimizda hayirlisi İnşallah sağ sağlim doğururuz🙏🥹
BirerkekBirkiz Bizimde 19 nisan dedi bugün bir haftamız kaldı 🙏 ikinci sezeryanım olacak korkuyorum 😦
BirerkekBirkiz Fatmari 38+3 olacak Rabbim nasip ederse🙏 Ben bir gün bari öncesi olsun arefe bayram tatili denk geliyor dedim ama yok dedi ısrarla 😞