Elifbklmz Kızlar bugün sezeryan doğumumun 9. Günü. Sezeryan dikişlerimde enfeksiyon oluşmuş. Sabah akşam antibiyotik iğne ve sabah akşam 2 adet antibiyotik hap tedavisine başladım başına gelen var mı 😔 aşırı stres yaptım sütüm de azaldı 😔😔😔
esila-demir Elifbklmz benimki böyle sıvı toplamıştı feci bi ağrı vardı dogumdan sonra bile o acıyı çekmedim ama ağrı beni bitirmişti her pansumanda orayı sıkıyorlardi canımdan can gidiyordu. Ama geciyo 1 haftaya hiç kendini strese sokma
Tiiffany Elifbklmz evet olmustu ilk doğumda ama igne vs yapılmadı. Pansuman ile o bölgemi sıkıp iltihabı bosaltıyorlardı.bazen reaksiyon yapabılıyor böyle. Üzülmeyin duzeliyor sadece bi süre dus almayin
Elifbklmz esila-demir evet bugün iltihabı sıktı akıttı canım çok acıdı tam iyileştim derken rahat rahat biraz da olsa kalıp evin içinde dolaşabiliyorken şimdi yine başa sardık allah sağlık versin 😔
Elifbklmz Tiiffany dikiş yerinin ağrısından oğlumu rahat emziirip kucağıma alamıyorum o beni çok strese sokuyor aksi gibi huysuzluğu tuttu bugün 😔 allahım şifa versin tüm hastalara