YaseminBatrk 30 haftalık olduk bugün ayrı bir rahatsızım ilk defa böyle oluyor nefesimi kesiyorlar sanki 🤧 nefesimi kesik kesik alıyorum birden bire niye böyle oldu ya acile gitsem mi acaba 😢
beyzacmvrc YaseminBatrk kaburgan falan mı batıyor benimde bebek hep sağ gogsumun altında Orası çok fena batiyo otururken nefesimi kesiyo bazen
poyrazin_annesi28 YaseminBatrk Benim bebiş de poposunu dayıyor anlık nefes darlığı yaşıyorum. Ama siz yine doktora da sorun
YaseminBatrk beyzacmvrc iki gogsumun ortası böyle nefes alırken resmen kesiliyor nefeism sanki maroton kosmustum da yorulmusum gibi. Karnım da ağrıyor dar bir şey giyersin o başta sıkmaz sonea sikarya heh aynı öyle
ZeynepAsel23 Bugün bizde tam 30 haftalık olduk. Bende de kasiklarimda acayip bi ağrı var ve sanki alt tarafım zonkluyo.. Birde sürekli uyuyorum normalde asla progestan kullandığım halde uykum olmaz di bu derece bugün uykuya doyamıyorum..
Kader111 Büyüdüğü için göğüs kafesinize vuruyor olabilir ondan kaynaklıdır bence benimde öyle oldu çünkü 30 haftalıkta