Mewosss Ay kızlar 23 haftalık gebeyim normalde çok sessiz sedasız uyur kalkarım ama geçen eşim çekmiş nasıl horluyorum inanamadım kendime 😂 varmı gebelikte horlayanlar , doğumdan sonra hormala kalıcı olanlar?
Aynenkanka Mewosss hahahahha beeeen 🤣 zavallı kocam uzun zaman bu sırrı kendine saklamış bana söylememişti ama sonra o videoyu görünce heyyttt be dedim aslan mı yuttun be kızım 🤣🤣🤣 canım kocam artık en sevdiği şarkı benim horultum hehshshsb
Daisy0000 Mewosss 28+6yım bende normalde minnos minnos uyurdum ,geçen eşim çekmiş resmen kabullenemedim 🤣
esnyz14 Mewosss kocam kendi horlamasından benimkini duyuyormudur bilmem ama burun tıkanıklığından ağzım açık uyuduğum için horladığımı düşünüyorum kfkdkfıd
Zeynppp28 Ayy bende bende 😂😂ilk horladigimda esimde korkmus😂 eve bisey girdi sandim diyo kurban oldugum biseyde diyemiyo alisti galiba😂😂
ikiprensannesi__ Mewosss ya 🤣🤣🤣 gece kocam başka odaya gitmis çok horluyormusum asla kabul etmedim yalan bence 🤣
SevimliHayalet çok yorgun olduğumda ve salonda uyuya kalırsam (yamuk yumuk )horluyormuşum:(( ama kocam diyorki ne güzel uyuyorsun. Nasıl çözücem benim hoşumada gitmiyor hamilede değilim sayın seyirciler