Hemsirees55 Elif_p benim 10 hafta 6 günlük bacak arabası bomboş kız büyük ihtimal dendi gen testi açıklandı yeni erkek çıktı
melike098 Elif_p 14 haftada ogrendim kiz dediler doguma cok az jaldi değişmedi ama karnımı gören dışardaki doktorlar (çok bilmiş büyükler) erkek olacak diyor 3 gun kaldı dogumuma uygulamaya göre bakalım ne olacak
PrensinAnnesi61 Elif_p 12.hafta ikili testte erkeğe benziyor denildi, 15.haftanın sonunda erkek denildi, 16 da yine erkek demiş miydim dedi yani en baştan beri aynı ❤️👌
Hacerdogan Benim ilk kızıma 16 haftada erkek dediler 20 de kız. Şimdi 23 haftalık hamileyim başından beri kız :) değişmedi
Svmtgy Elif_p özel hastaneydi hepsi yani tabiki kesin demedi kız gibi demişti sonra 16da zaten şüpheye düştü emin olamayınca detaylı ultrasona kaldık 😅
Birsenim Elif_p 15. Haftada kordından dolayı görmek için çok uğraştı en son yüksek ihtimalle kız dedi. Ayda bir gidiyorum bu arada. Sonr detaylıda erkek dediler erkek kaldı 🙂
melike098 Elif_p aynen ama gelde anlat anlamiyorlar ki karnım uzun duruyormus yayvan degilmis de erkek olacakmis doktir kiz dedi diyorum yok anlamiyorlar ki