zhr Kızlar ilk çocuğum ve 37. haftamdayım bebeğe süse dair bişey yapmadım görümcem ve yakın arkadaşım kokulu taştı magnetti kapı süsüydü neden bakmiyosun dediler bilmiyorum gerek duymuyorum ve garip bir şekilde bu etrafimdaki insanları rahatsız ediyor, bende onları anlamıyorum çocuğu istemediğimi düşünen bile oldu 🤔 yalnız mıyım bu konu da?? 🤔☹
Gmziscn zhr magnet kokolu taş bende sevmiyorum kimseninkini evde tutmuyorum atıyorum genelde çok gereksiz benim fikrim yiyecek içecek belki işe yarayacak başka hediye ok da onlar ne işe yarıyor anlamış değilim😅
Engineermom Odayı süslemek bana da çok saçma geliyor ama kapı süsü yaptıracagğım evde odasında da kullanmak için. Gelene de şerbet ve çikolata tutmak yeterli bence. O hastane odası benim. çok süse meraklı olan gitsin doğursun kendi odasını süslesin benim de neler diyor eşimin akrabaları ben ameliyattayken süsleyeceklermiş ben ne karışırmışım. Hele yapsın öyle odayı değiştirtirim eşim biliyor huyumu. her haltıma maydanozlar.
mueay Yalniz degilsin🤗 bende iste 7 aylikken odayi yaptirdilar biz olsak sunu yapardik bunu yapardik diyip durdu herkes bide benim yaptigimi begenmeYip örnek resim yolluyorlar kimsede demiyor ki bitane de alip ben suraya koyayim? Asiri sinirleniyorum ben bu konuda birine de diyince abartiyorsun oluyor? Bedavadan torun yegen sahibi oluyorlar zoruma gitmiyor degil? Ve bi takim elbisw bile aldilarsa bin kere milletin icinde diyorlar cok bisey yapmis gibi bana ne diceklwr acaba bu konuda kapi susudur hatirasidir 😂