MelodyFairy Eşim cuma günü sperm testi verecek sonuç ne zaman çıkar birde onunla kadın doğuma gitsem ne yapabilir? Benim hormona ve ultrasona bakıldı sadece ne yol izleyebiliriz ne yapabiliriz?
Bbetll MelodyFairy canım normalde aynı gün içinde çıkıyor test sonucu 2 saat içinde hatta. Eşinde sıkıntı varsa vitamine başlatabilir
zeynepsg MelodyFairy merhaba kaç tane düşüğünüz oldu bir de neler yaptırdınız bu süreçte. Benim bir düşüğüm oldu ama yine de önlem almak istiyor insan. Size de bi sorayım dedim
Yakamoz20 MelodyFairy benim eşimde vermişti teşrif üroloji bölümüne gitti oradan kayıt açıldı ve üroloji doktoru yorumladı kadın doğum en son önce üroloji yorumlaması daha sağlıklı ins Rabbım nasip eder sizede 😍
MelodyFairy Gamze_cnky Ya inşallah ama şöyle bir şey var eşim hastanede vermeyecek askeriyede vercek çünkü hastane için hiç vakit yok ordaki doktor bakacak
Gamze_cnky MelodyFairy hmm onu bilmiyorum ama hani canlı hücre yaa çok uzamaz diye düşünüyorum sonuçlar. Sende de sorun yoksa sanırım rahim filmi çekiyorlar ilk Başta en başlangıç bu sanırım 🌷
MelodyFairy Gamze_cnky Anladım canım bir tek rahim filmi çekilmedim inşallah bir yol izleyip bir yerden başlanır. Hiç sorunumuz yoksa kafamızı rahatlatmamz lazım sanırım
MelodyFairy Gamze_cnky askerî hastane yok zaten evet maalesef çalıştığı yerdeki doktor yapıyor bunu orda yapılacak
Gamze_cnky MelodyFairy aynen psikolojik olmuyo bazen ,sanırım sana uygulanacak ilk şey rahim filmi ilaçla yapıldığı için rahmi de açıyo diye biliyorum daha sonra klomen takviye vs olur diye düşünüyorum 🙈
myangelson MelodyFairy aynı gün çıkıyor sonuçlar biz devlette de test vermiştik özelde de ozeldeki 2 saat sonra aldık devlettekini hatırlamıyorum ama aynı gün almıştık çünkü bekletilmemeli hemen bakılması gerekiyor