Miniminia BuseVeMinikleri bugün 16 olduk biz, cinsiyet için yarın şansımızı deneyeceğiz tekrardan 🤭🤭🙏🏻🩷🌸
minnakkraker Miniminia bizimkini dün zor gördü dr hanfendi ayak ayak üstüne atmış 🤣 sonradan kız dedi ☺️
minnakkraker _brcu88_ ben kararsızım ama normal mi olsa diyorum sezeryandan da gözüm korkuyor normalden de 🤣
cemreee__ Miniminia 15+3 benimde erkek olduğunu söyledi doktorumuz bidahaki kontrolde yeniden bakacak 🥰
_brcu88_ minnakkraker benim normalden çok korkuyor yaa sezeryandan o kadar değil şimdi seni etkilemek için anlatmak istemiyorum burada da işte sezeryan olur benimki
minnakkraker _brcu88_ bu sezeryanda da vücut kendini toplamıyor yok normal daha kolay falan diyorlar ya o yüzden kararsızım işte
Fatossss-26 _brcu88_ benimde vallahi 🤭 erkek olursa ne olur düşünmedim ama kız olursa inşallah zümra koycam adıyla yaşasın inşallah fıstıklar 💕🌸
_brcu88_ minnakkraker aynen benim arkadaşım normal yaptı mesela hemen ayağa kalktı ama kilo onda da kaldı yanii sezeryan doğum yapmış gibiydi o birazda kendi bunyenle doğumdan sonraki yeme içmenle alakalı ya
minnakkraker _brcu88_ kilo kalır da işte sonuçta ameliyat yara iyileşmeseydi yok süt hemen gelmiyor bilmem ne diye bende bilmiyorum kararsızım 😂
_brcu88_ minnakkraker yaaa ona bakarsak normal doğumda da atıyorlar dikis aşko ben ondan korkuyorum zaten 😁tuvalete oturdukca falan sorun yaşarım diye