Goktug61 Kızlar bugün hastaneye gittim burun tıkanıklığı boğaz ağrısı ve kırgınlık şikayetim vardı kanda enfeksiyon çıktı covid testide istemişti o pozitif çıktı ne yapacağımı bilmiyorum hamile olup covid geçiren var mı 😢
5melekannesi Goktug61 2 kere geçirdim hemde 3 ay arayla hastaneye yatırmayı teklif ettiler hiç birini kabul etmedim ilik suyuyla çorba meyve yeşillik hep böyle beslendim çok şükür sağlıklı doğdu
Kaderrhamza Goktug61 geçmiş olsun sana tavsiyem bol bol vitamin al asla yatmayı kabul etme umarım iyileşirsin kaç haftalık sin 😟
Medine05yasar Goktug61 10 gün oldu covid atlatalı bende hamileyim sanada büyük geçmiş olsun ben cok agır atlattım ilaç olarak sadece parol kullandım coraspin hap yazdı doktorum kan sullandırıcı bol bol meyve tüketin kontrollerinizi hiç aksatmayın
Goktug61 Kaderrhamza inşallah canım insan korkuyor ister istemez bebeğe bişey olur mu 3 gündür böyleyim bugün gittim hastaneye bi anda öyle çıkınca korktum
Ayytacc Goktug61 saglik ocagi antibiotik yazdi onu kullandim parol kullandim nane limon kaynattim baskada bisey yapamadim bide dusa girdim
Goktug61 Ayytacc Aksef diye bi antibiyotik yazdı başlıcaktım ama covit testi pozitif çıkarsa kullanmasın demiş bende doktoru yanlış anlamış olabilir mi eşim diye düşünüyorum