Elfkrcr Merhabalar 29 haftalık hamileyim çalışıyorum doguma az kaldı analık izni 8 hafta ne yazık ki ülkemizde sağlık sorunlarından sonraya da aktaramıyorum çocuğuma bakacak kimse yok ne yazık ki 2 3 aylık bebeği de bakıcıya vermek istemiyorum devlet hastaneleri rapor vermiyor 😔istanbul da heyet raporu alınabilecek bir yer bilen var mı acaba
yagmurbayrak Elfkrcr merhaba özel sektörde olsa doğumdan sonra 8 hafta bittikten sonra; 6 ayda ücretsiz izin hakkınız var
busrabrbr Elfkrcr doğum yaptığınız doktorla konuşsanız cünkü onlar analık hakkımızı uzatabiliyorlar yani doğumdan sonraki 2 ay iznimizi isterlerse uzatabiliyorlar ben de doğumdan sonra bu şekilde isticem doktordan uzatmasını
Elfkrcr Hilalmvc mecburen evle iş arası 1.30 saat yol trafikte oluyor hergün gitmek aşırı zor oluyor ağrım olmasa yine gitcem ama ağrılarım Şuan bile var
Elfkrcr yagmurbayrak ücretsiz izin hakkımız var da istanbulda 10 bin kira ile geçinmek imkansız gibi ama mecburen ücretsiz izin alcam
Hilalmvc Elfkrcr anladım çok haklısın. Bende 34 35 haftaya kadar mecbur çalışcam doğum da yaza denk geliyor iznimin yarısı gidiyor. Mecburen ücretsiz iznimi kullanicam. Bende İstanbul yaşıyorum ama mecbur 🤷🏽♀️
Lunaaa92 Galiba bu konuda en şanslı benim, cuma işi bırakıp pazar günü doğurdum, 4 ay bebeğimle kendim ilgilencem ama sonrası ne olacak belirsiz, o kadar küçük bebeği bırakıp işe nasıl gidicem, gidenler nasıl yaptı, süreç nasıl gitti ?
Elfkrcr Lunaaa92 Gözünüz Aydın sizin bebiş doğmuş bile darısı hayırlıca bizim başımıza gerçekten çok şanslıymışsınız 4 ay oldukça iyi bir süre
Lunaaa92 Elfkrcr amiin sizde hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın🤲 İşler güçler de hepimizin yolunda gider inşallah
busrabrbr Gumus25 yok kadın doğum doktorlarının yetkisi varmış analık iznini uzatmaya yasal olarak sadece kadın doğum doktoru yapabilir miş yani