Gzmklnncc Konuyla alakalı değil ama kızlar açık tenli olup sarı saç kullanan var mı çok heves ettim ama yakışmaz diyorlar 🥲 resim atar mısınız tonlarına göre felan
senoski Gzmklnncc esas açık tenlilere yakışır, koyu tenlilerin neden sarı saç kullandığını hiç anlayamıcam 😂
Sila66 Gzmklnncc acık tene yakısır ben oyle bılıyorum 😂😂 annem beyazdı sarıydı arkadasım beyaz sarııı 😂😂 ben bugdayım bende ombre yapıcam 🤣
Gzmklnncc Papatyaamm90 kızıla boya siyaha boya diyip duruyorlar bana da sinir oluyorum zaten saçım koyu istesem koyu olmasını boyamam 😒
Gzmklnncc Sumiire doğru söyledin kimse kendine bakmıyor çok kırdılar hevesimi inadına boyatacam ama hangi tona
Fuhen Gzmklnncc kaşlarınızla alakalı kasları da benzer tonlarda açarsanız çok göze batmıyor benim tenim beyaz saclarimin uca doğru sararıyor ama kaşlarım kömür karası sarı daha üst kısımlarda olacak olsa çok kötü görünür kaşlarınızız tonuna dikkat edin
usenmedimyaptimbirvelet Gzmklnncc ben beyaz tenliyim saçlarım kumral sarıya boyattım gören herkes de çok beğeniyor fotoğraf atardım fakat tanıdık falan çıkar 😬😬
usenmedimyaptimbirvelet Gzmklnncc nasıl atcam özelden 😅 özel tartışmalar falan mı eğer öyleyse forum ana ekranda çıkıyor çünkü
Fuhen Gzmklnncc bunu kuaförünle konuş bence hangi kısımları ve tonu yakışır o daha iyi bilir benim tercihim soğuk sarı olurdu 🥰
050218Ybmety Gzmklnncc ne ne ne 😂 sarı asıl acık tenlilerin rengidir ben esmerim boyasam sarıyı çürük muz gibi etrafda gezerim herelde ama açık tenlilere kızılı yakıştırmıyorum esmelere kızıl gider ama kırmızı mesela açık tenlilere ben turuncuda çok yakıştırıyorum 😂😂🤌