Medine05yasar mercan88 Şeker ve tansiyonu olan gebeliklerde müdahale edemezlerse erken alıyorlar ben günde 4 tane tansiyon ilacı alıyorum 15 güne bir de kontrole gidiyorum
Tayyibe42 Bendenizanne hayir doktor oneriyorsa dogum sikintili olacaksa amenna. Ama sanki burdaki herkeste dogum korkusu var ondan oyle dedim. Normal dogum olabilirsa normal doğum yapilmasi daha iyidir. Ben fransadayim ve burdaki doktorlar ben istedim diye asla bana sezeryan yapmazlar.
Tayyibe42 Ozgeugi hayir benim demek istedigim normal yapilabilirken neden hastalar doktorlardan ben sezeryan istiyom diyo onu diyorum ben. Ciddi bi sikinti varsa tabi sezertan olur yanlis anladiniz beni
Ozgeugi Tayyibe42 Tercih de edebilir, illa ki bir sorun, sıkıntı olmasına gerek yok ki! Normal doğum yapabilecek cesareti yoktur, o gücü kendinde görmüyordur, korkuyordur vs bu sebeple şahsen isteyerek tercih edebilir bu çok normal değil mi?
Mysterons Tayyibe42 sağlık sebebi olmadan tercih edene de lafınız olamaz. Zira kimseyi ilgilendirmez.
serpil1baby Mezig-20 bebek anne karnında 38 de herşeyini tamamlıyor o yüzden 38 + larda alırlar genelde kalan 39 40 haftalar sancı bekleme başka bir amaç yok. 40 ı dayatması sacma geldi bana da🤷🏼♀️😄
Mezig-20 serpil1baby e doktorlardan daha iyi biliyorsanız sizin dediğiniz olsun tabii sizin çocuğunuz sonuçta nolcak :)
serpil1baby Mezig-20 doktorlardan daha iyi biliyorum gibi bir iddiam yokki doktorların dediğini ilettim :) 40 sezeryan bekleyen doktor duymadım hiç🤷🏼♀️ bebek gelişimi 38 de tamamlanır.👌🏻