Eemoom 050218Ybmety yaaa maşallah 🥲 kızımınsa vardı saçı ama tabi bu kadar değil. Döküldü sonra. Yeni teni çıkıyor ama kel sayılır 😄 iyi yapmışsınız büyüdükleri zaman çok güzel anılara kalacak 🥲
Eemoom prematureannesi_ kız seninki 6. Ayı geçmedi mi ? Niyeyse ben geçti diye hatırlıyorum 😂 üf o kına yapanlar bilemiyorum ya bişey demiyorum skdkf bunlar daha hoş zarif duruyor ya. Böyle bişey yapcam bende
prematureannesi_ Eemoom yok benim ki düzeltilmiş 5 aylık kro 7 aylık yani bende düzeltilmişe göre gidiyorum erken gelmiş olabiliriz ama hiçbirşeyden geri kalamayız 😂😂 yap yap olsun
Eemoom prematureannesi_ aaaa ben diyorum heralde 8 aylık falan oldu kafaya bak benim 😂 kız tabi niye geri kalalım. Prenses gibi kızlarımız var her şeyi hak ediyorlar 🥳🌸
prematureannesi_ Eemoom yok canım 4 ila 6 kasım olarak sayıyorlar doğum tarihini 😂 aynen dün dedin Japon gözlü çocuğumun gözlerine bakıyorum çekik mi diye yaaa dünden beri 😂😂 herkes diyordu çekik diye de ben anasıyım ya yok be filan diyordum 😂😂
selinsmother Eemoom ben şeyi görmüştüm yarım pasta yapıyolar ½ yaşında diye üflüyolardı ama kına olarak hiç görmedim valla 😂 40ı çıktı jakuzisine götürebilirsem bana yeter 😂
Eemoom selinsmother aynen işte bende öyle bişey istiyorum kına değil 😂 40 da bende çok hevesliydim de covid olduk. Yoğun bakımda yattı 🥹 kış günü korktum bende üşütürsem diye götüremedik 🥲 içinde kaldı. 6. Ayında götürcem o yüzden ona da