Tombikbebek Pnar123 etrafımda yapanların tavsiyesiyle ben yapicaktim ama nasip olmadı acil seseryana alinmam gerekti yer olmadığı için tepecige gönderdiler berbatti
Aybeniz cok memnun kaldm kaldgm oda dr lar ameliyt ekibi ve dogum sonrası bebegimin ve benm kontrollerm bi sorun yasamadm suan nasldr bilemicem agustos sonu tekrar dogum yapıcam insallah❤️🤲🏻
Pnar123 Aybeniz sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ❤️ bende nasipse mayısın ilk haftası. doktorunuz kimdi acaba
Aybeniz Pnar123 amin Allah razı olsn hepmz saglıcakla zamanında kavusalm yavrularımıza🤲🏻 dr um mehmet emin güneş di hala orda ama senn az kalms bence bi an önce gitmelisin orda istyorsan dogumunu randevu olyor ama bulamazsan sabah erknden git dr un kapısını cal sıra verıyo ❤️
Tombikbebek dk13 doğum sancılarım erken başladı takip edilmem gerekiyordu o gece hastanede bos yatak olmadığı ve sancıların durdurmasi gerektiği icin oraya gönderdiler oradada ameliyatım gerçekleşti malesef
Curlymom25 Özel konforu beklemeyin dört dörtlük hijyende yoktu diyor yani ilk doğumu özelde yapan için tabi devlet çok beğenilmiyor