Lena-lina Arkadaşlar yeni doğan bebekleriniz gündüz nerede yatıyor? Anakucaginda mı pusettemi koltukta mı? Anakucagi almak sartmi ? Beni bir aydınlatırsanız sevinirim
Esramihra Lena-lina benimki elektrikli anakucaginda hafif sallanarak uyuyor başka türlü asla uyumuyor😊
misirveannesi Lena-lina erken dönemlerinde koltuk, büyüdükce ana kucağı. Koltukta bırakmak tehlikeli olabilir bazı bebekler cok erken dönemde dönebiliyor önlem almak lazım. Biz ev icinde puset bebek arabasını da cok kullanıyorduk
Nurr_22_22 Lena-lina anakucaginda yattı bazen koltukta ya da anne yani yatağında yatırdım ama anakucagi elim ayağım 2.5 aylık hala kullaniyoruz özellikle yemek yerken oyalaniyor
5melekannesi Lena-lina gündüzleri ana kucağında geceleri odasında beşiğinde yattı şuan 1 yaşında tek başına desteksiz uyuyor maşallah
Aynenkanka Lena-lina ben de ana kucağında tutmayı düşünüyordum ama annem yerler hala soğuk çocuk üşütür havalar ısınana kadar çok uzun koymayalım ana kucağına dedi mantıklı geldi bana da. Biraz koltukta biraz ana kucağında en çok annesinin kucağında olucak ama🥰🥰
Tugce3561 Lena-lina zaten reflü yatağı almayı düşünüyorum muhtemelen her yere onu taşırım ilk doğduğu zamanlar😕