Kızlar benim gibi söylenen oldu mu ? İkili testim normaldi detaylı da bebeğimin beyninde iki tane esmini hatırlayamadım hava keseceği gibi bişey var dedi kalbinde parlaklık ve uyluk kemiği bir hafta geriden geliyor sadece biri olsa down sendrom dan şüphe olmaz ama iki üç tane bilgi var down sendrom olabilir amniyosentez yapabilirz dedi. Araştırdım buradan da takip ediyorum sürekli çoğunlukla herkes zamanla geçiyor veya sağlıklı doğum oluyo diyo bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama bunu öğrendiğimden beri bebeğimi bile rahatc sevip konuşamıyorum onunla 😔 her hareketini hissettiğimde konuşuyodum şuan anlatamadığım sıkıntı ve hisler var içimde 😔😔 benimle aynı belirtileri duyan oldu mu hiçbir test yaptırmak istemiyorum çünkü kayıp ihtilali var dendi iki hafta sonra kontrole gidicem inşallah biraz ilerleme olmuştur beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bu iki haftada öncesinde de ediyordum ama iki öğün yiyodum şuan elimden geldiğince kalsiyum magnezyum vitamin kaynaklı beslenmeye çalışıyorum 26sınde kontrole gidicem dua edin bizim için lütfen kızlar 😔🤲🏻