heg33 Sm135 Fetal dna yaptırmadım cnkü iki kesem vardı sonuclar karışır diye yapılamadı.Amniyosentez net sonuc verceeği için onu yaptırdık çok sıkıntılıbişiy değil zaten herkes gözünde cok büyütüyor
Dilayknkc heg33 benimde kombine riskim 1.95 ikili test riskim 1:50 . Fetal DNA testi verdim umarım temiz gelir sizinki gibi . Sizin ikili test riskiniz kaçtı acaba ?
babymom_8 Msl2023 Bizimde orta riskli çıktı dün doğdu şimdi yanımda uyuyor her bebek gibi normal canım hiç moralini bozma
Emine_eymen Msl2023 Ankara bilkent şehir hastanesinde yaptırmışsınız galiba doktordan tanıdım benim riskim 440da 1 çıkmıştı elhamdülillah kızım şuan 9 aylık ve saglıklı
Emine_eymen Msl2023 neler çektim Bi ben bilirim kaç ay içim içimi yedi rabbime Dua ederek rahatladım elhamdülillah rabbime
Msl2023 Kubrakarahan Msl2023 Kübra Hanım ya bunu da görmediniz bide baksanız sizde anlıyorsunuz bi arkadaş az risk dedi ama sizde bi bakın zahmet olmazsa 🦋💐
Dilayknkc Kubrakarahan genoks a yaptırdım Kübra hanım . Sizin sonuçlarınız nasıl peki ? Çok stresli bir durum Allah yardımcımız olsun :(
Kubrakarahan Dilayknkc bende genoksa verdim 2 gün önce bekliyorum bende sizin gibi beklemek o kadar yoruyor ki ne saat geçiyor ne gün allahım yardımcımız olsun tertemiz gelsin sonuçlarımız