1-Kelebek 1 buçuk aylık hamileyim mide bulantım gittikçe çoğalıyor ve hiç bişey yiyemiyorum ne yapmam lazım prilam kullanıyordum o daha kötü yaptı beni öyle düşünüyorum
Backtoblack 1-Kelebek prilamı gece yatmadan alın sabahta 2 tane alın geçer inşallah bulantı. Geçmiyorsa doktorunuza danışırsınız
busradmrtas 1-Kelebek bende 7 haftalık iki gündür olmuyordu bu sabah yine oldu öğleden sonra biraz rahatladım iştahimda var ama sabah bulantıları mahvediyor
PervinY 1-Kelebek Prilam bana da etki etmedi maalesef. Bulantı çok şiddetliyse faydası olmuyor sanırım. Ben su kaybından 4 gün hastanede yattım. Çıkarken doktor zofer yazdı o daha etkili dayanamadığım zaman atıyorum hemen kesiyor.
melike098 1-Kelebek canim ne yaparsan yap gecmiyor bazen ben ilk gebeligimde sadece ayva yiyordum 4 ay surekli istifar ettim ama ikinci gebeliğim de o kadar uzun sürmedi 2 buçuk aylik olana kadar kustum tamamen bebege bagli yani bu durum
Backtoblack 1-Kelebek evet prospektüsünde de yazar. Şiddetli bulantılarda sabah akşam almak gerekiyor dozu biraz kişiden kişiye değişiyor
Pandorakutusu 1-Kelebek meyve yemeye çalışın ama bir meyvede takılı kalmayın çünkü belirli bir zaman sonra midenizi bulandırır mide hapınıda aç karnına atın